top of page

The Exodus Project Group

Public·49 members
Elijah Rogers
Elijah Rogers

256 Igara Na Jednom Cd-u Free Fixed Download256 igara na jednom cd-u free download: Kako da uživate u starim klasicima na svom računaru
Ako ste nostalgični za starim igrama sa Sege, Amige, Commodore 64 ili PC DOS-a, imamo dobru vest za vas. Postoji način da preuzmete i igrate 256 igara na jednom cd-u na svom računaru, bez potrebe da kupujete originalne kertridže ili diskove. Sve što vam treba je internet veza, program za preuzimanje torrenta i emulator za pokretanje igara. U ovom članku ćemo vam objasniti kako da to uradite korak po korak.
256 igara na jednom cd-u free downloadŠta je 256 igara na jednom cd-u?
256 igara na jednom cd-u je kolekcija retro igara koje su se nekada prodavale na piratskim diskovima u Srbiji i regionu. Na ovom cd-u možete naći razne igre sa različitih platformi, kao što su Sega Mega Drive, Sega Master System, Amiga, Commodore 64 i PC DOS. Među njima su i neki klasici kao što su Sonic the Hedgehog, Super Mario Bros, Mortal Kombat, Street Fighter II, Doom, Wolfenstein 3D i mnogi drugi.


Ove igre se ne mogu pokrenuti direktno na savremenim računarima, jer su pisane za drugačije operativne sisteme i hardver. Zato je potrebno koristiti emulator, koji je program koji oponaša rad neke druge platforme na vašem računaru. Na ovaj način možete igrati stare igre kao da imate originalnu konzolu ili računar.


Kako da preuzmete 256 igara na jednom cd-u?
Da biste preuzeli 256 igara na jednom cd-u, potrebno je da imate program za preuzimanje torrenta. Torrent je vrsta datoteke koja sadrži informacije o drugim datotekama koje se dele između korisnika na internetu. Da biste preuzeli torrent, potrebno je da imate program koji se povezuje sa drugim korisnicima i traži datoteke koje želite. Postoje mnogi programi za preuzimanje torrenta, kao što su uTorrent, BitTorrent ili qBittorrent. Samo treba da ih instalirate na vašem računaru.


Kada imate program za preuzimanje torrenta, potrebno je da pronađete torrent datoteku za 256 igara na jednom cd-u. Možete je potražiti na internetu, na nekom od sajtova koji se bave deljenjem torrenta. Na primer, možete koristiti sajt https://soundcloud.com/grancritserse/256-igara-na-jednom-cd-u-free-link-download gde možete pronaći link za preuzimanje kolekcije igara. Samo treba da kliknete na link i otvorite ga u vašem programu za preuzimanje torrenta.


Kada otvorite torrent datoteku u vašem programu, videćete spisak svih datoteka koje čine kolekciju igara. Možete izabrati koje datoteke želite da preuzmete ili ostaviti sve podrazumevane. Zatim treba da odaberete gde želite da sačuvate datoteke na vašem računaru i kliknete na dugme za početak preuzimanja. Proces preuzimanja može trajati neko vreme, u zavisnosti od brzine vaše internet veze i broja korisnika koji dele datoteke.


Kako da pokrenete 256 igara na jednom cd-u?
Kada preuzmete 256 igara na jednom cd-u, potrebno je da ih pokrenete pomoću emulatora. Emulator je program koji vam omogućava da igrate stare igre na vašem računaru kao da imate originalnu platformu. Postoje različiti emulatori za različite platforme, kao što su Kega Fusion za Segu, WinUAE za Amigu, VICE za Commodore 64 ili DOSBox za PC DOS.


Na kolekciji 256 igara na jednom cd-u već postoji emulator za Segu koji se zove Gens i koji je napisan za DOS operativni sistem. Da biste ga pokrenuli, potrebno je da koristite DOSBox, koji je emulator za DOS operativni sistem. DOSBox možete preuzeti sa sajta https://www.dosbox.com/download.php?main=1 i instalirati ga na vašem računaru.


Kada instalirate DOSBox, potrebno je da ga pokrenete i unesete sledeće komande:


mount c c:\igre


c:


cd sega


grupa2.bat


Ove komande će montirati folder gde ste sačuvali kolekciju igara kao c: drajv u DOSBox-u, promeniti aktivni drajv u c:, promeniti aktivni folder u sega i pokrenuti grupa2.bat fajl koji će pokrenuti emulator Gens i prikazati meni sa izborom igara.


U meniju možete izabrati koju igru želite da igrate pomoću strelica i tastera enter. Da biste izašli iz emulatora i vratili se u meni, pritisnite taster esc. Da biste izašli iz menija i vratili se u DOSBox, pritisnite taster ctrl+c.


Ako želite da pokrenete druge igre sa kolekcije 256 igara na jednom cd-u, moraćete da koristite druge emulatore koji su prilagođeni za te platforme. Možete ih pronaći na internetu i instalirati ih na vašem računaru. Zatim treba da otvorite emulator i u njemu otvorite datoteku koja predstavlja igru koju želite da igrate.


Zaključak
256 igara na jednom cd-u je odlična kolekcija retro igara koja vam omogućava da uživate u starim klasicima na svom računaru. Da biste ih preuzeli i pokrenuli, potrebno je da imate internet vezu, program za preuzimanje torrenta i emulator za pokretanje igara. U ovom članku smo vam objasnili kako da to uradite korak po korak. Sada možete igrati sve ove igre kad god poželite i podsetiti se lepih starih vremena.


Zaključak
256 igara na jednom cd-u je odlična kolekcija retro igara koja vam omogućava da uživate u starim klasicima na svom računaru. Da biste ih preuzeli i pokrenuli, potrebno je da imate internet vezu, program za preuzimanje torrenta i emulator za pokretanje igara. U ovom članku smo vam objasnili kako da to uradite korak po korak. Sada možete igrati sve ove igre kad god poželite i podsetiti se lepih starih vremena. 6c859133af


https://soundcloud.com/dustihauke200180/solidworks-course-singapore

https://soundcloud.com/meimighnsukim1970/download-better-pdf-reader-pro-crack

https://soundcloud.com/incocritn/download-hevc-video-extensions-from-device-manufacturer

https://soundcloud.com/stilinciazo/hyper-terminal-crack-download

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page