top of page

The Exodus Project Group

Public·53 members
Robert Mack
Robert Mack

Abetarja e gjuhës shqipe: si ta shkarkoni në PDFAbetarja e gjuhÃs shqipe: si ta shkarkoni nà PDF
Abetarja e gjuhÃs shqipe Ãshtà njà libÃr i rÃndÃsishÃm pÃr tà gjithà ata qà duan tà mÃsojnà ose tà pÃrmirÃsojnà njohurità e tyre nà gjuhÃn amtare. Abetarja pÃrmban 36 shkronjat e alfabetit shqip, secila me shpjegimin e saj, fjalà simbolike, tregime dhe ushtrime. Abetarja ndihmon fÃmijÃt tà mÃsojnà shkrimin dhe leximin e shqipes, por edhe tà pasurohen me fjalor dhe kulturà gjuhÃsore.


Nà kohÃn digjitale, abetarja mund tà gjendet edhe nà formatin PDF, qà mund tà shkarkohet dhe lexohet nà pajisjet elektronike si kompjuter, tablet ose telefon. Kjo Ãshtà njà mÃnyrà praktike dhe moderne pÃr tà marrà me vete abetaren kudo qà shkoni, pa pasur nevojà pÃr njà libÃr fizik. Njà abetare PDF mund tà jetà edhe mà interaktive dhe argÃtuese pÃr fÃmijÃt, pasi mund tà pÃrmbajà zÃra, animacione dhe lojra.


abetarja e gjuhes shqipe pdf download 1


Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fblltly.com%2F2tHa50&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw2xjs2xsXjbnHQ_JWPigLjaPo si mund ta gjeni dhe ta shkarkoni abetaren e gjuhÃs shqipe nà PDF? Njà mundÃsi Ãshtà tà kÃrkoni nà internet me fjalÃn kyÃe \"abetarja e gjuhÃs shqipe PDF download\". Kjo do t'ju Ãojà tek disa faqe web qà ofrojnà abetaren nà kÃtà format. Por kujdes, jo tà gjitha faqet janà tà besueshme dhe sigurte. Disa mund tà pÃrmbajnà viruse, reklama apo materiale tà papÃrmbajtshme. Prandaj, ju duhet tà zgjidhni me kujdes burimin e abetares PDF.


Njà burim i besueshÃm dhe cilÃsor Ãshtà faqja GjuhaShqipe.com, qà ofron njà abetare digjitale 1.0 pÃr fushatÃn \"Kulla e Shqipes 2.0\". Kjo abetare Ãshtà e pjesa e njà softueri qe mund te instalohet nà kompjuterin tuaj me MS Windows. Abetarja digjitale 1.0 pjesa zanore dhe grafike te seciles shkronje, si dhe tregime interesante dhe edukative per te vegjlit. Per ta shkarkuar abetaren digjitale 1.0 duhet te vizitoni faqen GjuhaShqipe.com/softueret/abetarja dhe te ndiqni udhezimet.


Njehere qe ta keni shkarkuar abetaren digjitale 1.0 ne kompjuterin tuaj, ju mund ta hapni ate me nje program qe lexon skedar PDF si Adobe Reader ose Google Chrome. Keshtu ju do te keni nje abetare moderne dhe funksionale per te mesuar gjuhen shqipe ne menyre te lehte dhe te kendshme.Njà abetare tjetÃr qà mund tà shkarkoni nà PDF Ãshtà \"Abetarja GjuhÃs Shqipe me Alfabet Osman\", e cila Ãshtà njà dokument i rrallà dhe i vlefshÃm pÃr historinà e shkrimtarisà shqipe. Kjo abetare Ãshtà hartuar nga Myftiu i Manastirit Rexhep Xhudi bin Nureddin, i cili nà vitin 1911 shkroi njà libÃr pÃr edukimin dhe mÃsimin e gjuhÃs shqipe me alfabetin arabo-osman. Ky alfabet pÃrbÃhej nga 32 shkronja, tà cilat pÃrfaqÃsonin tingujt e gjuhÃs shqipe. Libri pÃrmban edhe njà abetare me shpjegime, fjalor, gramatikà dhe ushtrime. Ky libÃr Ãshtà njà dÃshmi e pÃrpjekjeve tà intelektualÃve shqiptarà pÃr tà ruajtur dhe zhvilluar gjuhÃn dhe kulturÃn e tyre nà kushte tà vÃshtira historike. Ju mund ta gjeni dhe ta shkarkoni kÃtà abetare nà PDF nà faqen Academia.edu, ku mund tà lexoni edhe njà studim tà detajuar pÃr kÃtà dokument.


Njà opsion tjetÃr pÃr tà marrà abetaren e gjuhÃs shqipe nà PDF Ãshtà tà krijuani vetà njà skedar PDF nga njà libÃr fizik. PÃr kÃtà ju duhet tà keni njà skaner ose njà aplikacion qe mund te skanoje faqet e librit me kamerÃn e telefonit tuaj. Pastaj ju duhet tà pÃrdorni njà program ose njà ueb-faqe qe mund te konvertoje skedarat e skanuara ne formatin PDF. Kjo mund tà jetà njà zgjidhje nÃse keni njà abetare tà vjetÃr ose tà rrallà qe nuk gjendet online. Por kujdes, ju duhet tà respektoni tà drejtat e autorit dhe tà mos pÃrdorni ose shpÃrndani abetaren PDF pa lejen e botuesit ose autorit.


Shpresojmà qe ky artikull ju ka ndihmuar tà gjeni abetaren e gjuhÃs shqipe nà PDF dhe ta pÃrdorni atà pÃr tà marrur me vete librin tuaj tà dashur kudo qe shkoni. Abetarja Ãshtà njà mjet i Ãmuar pÃr tà marrur hapat e parà drejt leximit dhe shkrimtarisit nà gjuhÃn tonÃn bukur. Ju urojm nje mesim te kendshem dhe te frytshem me abetaren tuaj! 0efd9a6b88


https://www.derehamtownfanclub.co.uk/group/mysite-231-group/discussion/198c5d90-d465-40fd-a559-be310dcd0c48

https://www.zimcommunity.org.au/group/zcav-group/discussion/04735bda-281a-4157-b4e4-71754f5ac78a

https://www.abchoneytree.com/group/abchoneytree-group/discussion/8d3e8bf7-c890-4c62-8bfb-3a44a3a6019c

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page